Здравко Кривокапић / - Здравко Кривокапић
13/09/2021 u 14:02 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДПС: Кривокапић да саопшти ко је извор информације о молотовљевом коктелу

Они очекују од надлежних органа да, након утврђивања идентитета особе и њене одговорности, поступе у складу са законом

Демократска партија социјалиста (ДПС) затражила је од премијера Здравка Кривокапића да саопшти ко је извор информације о молотовљевом коктелу који је, како кажу, наводно бачен на полицију на Цетињу током протеста 5. септембра.

Из Комисије за безбједност ДПС-а наводе да се информација, објављена на порталу Вијести у шест сати и 16 минута, у међувремену показала као намјерно пласирана дезинформација, подметнута ради, како су рекли, покретања бруталне Владине акције тровања грађана огромном количином бојног отрова.

 - Тражимо од Кривокапића и његовог кабинета да саопште име особе која је намјерно довела у заблуду јавност и изазвала тешке посљедице - каже се у саопштењу.

Из ДПС-а су рекли да очекују од надлежних органа да, након утврђивања идентитета особе и њене одговорности, поступе у складу са законом.

 - Вјерујемо да ће медиј који је ову информацију објавио, помоћи у идентификације „извора“ који је угрозио безбједност грађана, али и трајно оштетио професионални кредибилитет новинара ове куће - закључује се у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 09:10