/ - JAKOV MILATOVIĆ
02/10/2023 u 16:01 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

DPS: Milatović došao na platformu DPS-a, nije sazrio da bismo ga prihvatili za partnera

Kako su naveli, drago im je ipak što je Milatović, makar deklarativno i retorički, došao na platformu Demokratske partije socijalista

Iz DPS-a su saopštili da "samozaljubljeni slučajni predsjednik Crne Gore, Jakov Milatović, na današnjoj pres konferenciji kojom je želio da sebe predstavi kao državnika zapravo je pokazao ništa izuzev narcisoidnosti, površnosti i neznanja".

- Milatović, čiji cirkusantski momenti na današnjem presu su neodoljivo podsjećali na Dritana Abazovića, pokazao je namjeru da kršeći Ustav preuzme ulogu mandatara i time nastavi unutarpartijski obračun u Evropi sad svjesno radeći na tome da se nova vlada ne sastavi kako bi Abazović mogao da ispuni i posljednji nalog njihovog zajedničkog vlasnika, Aleksandra Vučića – održavanje popisa- navode iz DPS-a.

Kako su naveli, drago im je ipak što je Milatović, makar deklarativno i retorički, došao na platformu Demokratske partije socijalista.

- Da ga podsjetimo, dok su njegovi partneri iz DF-a, koje sada na sve načine pokušava po Vučićevom nalogu da predstavi evropskom strukturom, gostovali po ruskim televizijama i kitili se ruskim rubljama upravo je DPS vodio vlade tokom kojih su započeti pregovori sa Evropskom unijom, otvorena sva pregovaračka poglavlja i privremeno zatvorena tri. Zbog toga moramo poručiti Milatoviću da nastavi da se trudi. Ukoliko zaista uvidimo da je istinski spreman da podrži evropsku platformu možda se i kvalifikuje da bude naš partner u budućnosti. Za sada, dok ne dokaže drugačije, on je ipak samo mali narcisoidni proizvod beogradske laboratorije baš poput Dritana Abazovića i slične posluge preko koje Aleksandar Vučić vuče poteze u Crnoj Gori- ističu iz DPS-a.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. novembar 2023 05:42