/ - фото илустрација
29/11/2021 u 17:42 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДПС Мојковац: Нико не може стати на пут самоуништењу ретроградне политике ДФ-а

Оно што сте тачно констатовали јесте да вама нико не може стати на пут - али на пут вашег сигурног политичког колапса и пропасти 5. децембра у Мојковцу а убрзо и у цијелој Црној Гори, поручују они

Да истина зна исувише да боли показало се и у случају коалиције ,, За будућност Мојковца" и њене политичке судбине, самтрајуу ДПС-у Мојковац.

Додају: "Заиста је дегутантно бавити се политичким спиновањем које пристиже са те адресе без икаквих аргумената само са намјером да пребаце тему са своје политичке пропасти".

-Једини политички субјект чије се бирачко тијело рапидно осипа јесте коалиције ,,За будућност Мојковца". То је и узрок све нервознијим медијским нападима задњих дана, јер како се суочити са отимачином гласача од стране коалиционих партнера на државном нивоу попут Демократа или нове приватне партије Кривокапићевих ћерки. наводе у саопштењу.

Додају: "Апсурдно је да било ко из ове коалиције приписује издају било коме, кад цијела црногорска јавност је свједок да врх ДФ-а више времена проводи у Београду на савјетовању и инструкцијама него у Црној Гори. Ваше маске су одавно пале, а ваш национализам се никад није ни крио што сте на сваком кораку свог политичког дјеловања до сад и показали машући туђим заставама и славећи превазиђене фашистичке идеологије и личности".

-Оно што сте тачно констатовали јесте да вама нико не може стати на пут - али на пут вашег сигурног политичког колапса и пропасти 5. децембра у Мојковцу а убрзо и у цијелој Црној Гори. За то вам не треба наша помоћ јер грађани сами читају скривене намјере ваше издајничке политике и на пут ка самоуништењу сте сами давно кренули. ДПС наставља са домаћинском политиком у Мојковцу још јаче и посвећеније када убједљиво побиједимо 5. децембра и то је чињеница са којом ће сви наши политички опоненти морати да се носе- наводи у саопштењу  Општински одбор ДПС Мојковац.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 06:44