/ - фото: ДПС
23/02/2022 u 16:00 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДПС Мојковац: Овако ради “предсједник свих грађана” у Мојковцу

Очигледно да или не зна свој посао или ради у најбољем интересу, али само својих присталица, што ће грађани Мојковца итекако знати да памте и узврате, наводе они

Да је “слобода пристигла“ у Мојковац само онима који су политички подобни новом предсједнику Општине свједоче актуелна збивања у нашем граду, наводи у саопштењу Општински одбор ДПС Мојковац.

-Са почетком радне седмице, нови предсједник Општине  Веско Делић кренуо је у испуњавање својих предизборних обећања - ослобођења и унапрјеђења Мојковца на начин што је подијелио више отказа у локалној самоуправи и оставио више породица и грађана Мојковца без посла и егзистенције. Умјесто да се бави довођењем инвеститора о којима је толико говорио у претходном медијском наступу, предсједник Делић спроводи политичку чистку међу запосленима у Општини Мојковац-наводе из ДПС-а.

Додају:"Него то је тек загријавање и почетак такозваних реформи по његовим ријечима  „гломазног општинског апарата“, али гломазног једино када су у питању искључиво појединци који подржавају ДПС".

-Демонстрирајући строги политички реваншизам, садашњи предсједник, олако потписује отказе свима који не задовољавају одговор на његово питање: ,,Је ли он/она наш?“ односно свима онима који не подржавају антицрногорску и клеро-фашистичку политику ДФ-а и сличних коалиционих партнера тренутне власти у Мојковцу.И док се крајем фебруара 2022. године многи отпуштају из локалне самоуправе у Мојковцу као сувишни, непотребни, без сврхе, баш је изненађујуће како се олако примају неки нови, потребни, подобни и са сврхом која ипак никакве везе са њиховим стеченим образовањем нема, у ту исту локалну самоуправу-наводе у ДПС-у.

Додају:"Да ли на овај начин господин Делић намјерава да спријечи исељавање из Мојковца и ради у најбољем интересу свих грађана овог града? Очигледно да или не зна свој посао или ради у најбољем интересу, али само својих присталица, што ће грађани Мојковца итекако знати да памте и узврате".

-Отказима, уцјенама и притисцима не можете господине Делићу никога застрашити нити понизити, а понајмање можете пољуљати стабилну подршку Демократске партије социјалиста у Мојковцу и њених 14 мандата. Није требало грађанима Мојковца дуго да се увјере у непостојање било какве идеје нити  развојне иницијативе господина Делића која би могла отворити врата квалитетнијем животу и развоју Мојковца. Умјесто тога, једино су могли чути како се господин Делић кити туђим перјем и то промовишући капиталне пројекте који су отпочети за вријеме извршне власти чији је стожер била наша партија у Мојковцу- поручују из ДПС-а.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

20. april 2024 15:03