ДПС Мојковац / - ДПС Мојковац
24/11/2021 u 13:24 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДПС Мојковац: Злоупотреби државних ресурса у предизборне сврхе, придружиле се и Кривокапићеве кћерке

Кћерке премијера Здравка Кривокапића прилично су активне на терену, гдје агитују за коалицију иза које као званично не стоји Кривокапић, али чија је он персонификација на политичкој сцени, наводе из ДПС-а

Кампања у Мојковцу протиче у знаку учесталих злоупотреба државних ресурса у предизборне сврхе, поручују из ДПС Мојковац.

-На мојковачким улицама све је чешће уочљиво присуство аутомобила са државним регистарским ознакама, што јасно указује да власти ни најмање не маре за препоруке ОЕБС и ОДИХР које се односе на критике функционерских посјета и генерално функционерске кампање-наводе у саопштењу.

Додају: "Нажалост, ни ту није крај јефтиним игрицама које утичу на изборну вољу грађана".

-Наиме, кћерке премијера Здравка Кривокапића прилично су активне на терену, гдје агитују за коалицију иза које као званично не стоји Кривокапић, али чија је он персонификација на политичкој сцени.  Скандалозно је да премијерове кћерке, за ову предизборну активност, користе службено возило из пратње предсједника Владе, што јасно указује на то да се кампања “Не дамо Мојковац” спроводи о трошку грађана Црне Горе.-наводе у саопштењу.

Додају:" Уз све примјере противзаконитог трошења новца грађана, поставља се питање крајње недемократске атмосфере у којој се ови избори одржавају, имајући у виду свакодневно вршење притиска на бираче у Мојковцу".

-Зато морамо сачувати Мојковац и зато се Мојковац мора одупријети, онако како је то чинио претходних 12 година-поручују из Општински одбор ДПС Мојковац.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 00:23