ДПС Никшић / - ДПС Никшић
01/07/2021 u 11:04 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДПС Никшић: Бечановић је бар као грађанка могла да опомене сина и супруга да не крше закон

Додају да госпођа Бечановић у маниру министра Митровића, објасни да она нема везе са сином и супругом и њиховим породичним бизнисом

-На наше наводе и доказе о бахатости породице Татјане Бечановић, власника локала "Трим", који су у суботу вече дуж цијеле улице, без дозволе надлежних органа поставили столове, а уз то, у сред заштићеног природног предјела направили одлагалиште смећа, реаговала је предсједница никшићке УРЕ, објашњавајући да локал њеног супруга и сина нема везе са њом-наводе из ДПС  Никшић.

Додају да  госпођа Бечановић у маниру министра Митровића, објасни да она нема везе са сином и супругом и њиховим породичним бизнисом.

-Изгледа да Црна Гора постаје земља чуда у којој син и супруг нијесу чланови породице, у којој да би сачували политичке позиције функционери власти се лако одричу укућана. И све да је тако, питамо госпођу Бечановић, као грађанску активисткињу и моралног колоса, зашто није реаговала као грађанка, када је видјела да тамо неки власници њене породичне фирме постављају столове дуж цијеле улице и одлажу смеће на јавној површини. Питамо је, зашто као савјесна грађанка није захтијевала да то не чине. Питамо, а у суштини знамо зашто није. Јер прича професорице Бечановић, као и њене партије је чиста демагогија и популизам и не важи када се ради о њиховим локалима и њиховим џеповима. Но и поред свега, ми имамо разумијевања за повишену нервозу предсједнице никшићке УРЕ и ванредне професорке Бечановић-наводе они.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

25. april 2024 14:10