Демократска партија социјалиста / - ДПС
26/03/2022 u 12:11 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДПС Никшић: Директор Опште болнице у Никшићу, незнањем и скандалима потпуно урушио ову установу

Позивају Митровића да коначно поднесе оставку, како би никшићка болница и њени запослени наставили да несметано функционишу

Општа болница Никшић поново скандалима пуни новинске ступце и скарадним догађајима даје примјере непрофесионалног рада медицинског система Црне Горе, тврде у никшићком ДПС-у.

Све ово је, како истичу, одраз промјене руководећег кадра који својим односом доприноси да се такав начин рада и лоша организација пресликава и на рад запослених. 

 - Подсјећамо да се директор никшићке болнице Марко Митровић, функционер Демократа, још од када је партијски ухљебљен на њено чело, превасходно бавио смјенама, партијским запошљавањима и реваншизмом, и то у вријеме најстрашнијег периода јека пандемије коронавируса, када смо свједочили огромном расту броја обољелих, смртних случајева и свеопштем хаотичном стању - наводе из ОО ДПС Никшић.

Такође, истичу у овој партији да не смију заборавити ни његове противзаконите активности које су се одиграле у никшићкој болници поводом инсецирања тадашњег наводног напада на активисту ДФ током кампање за локалне изборе прошле године. 

 - Такав Митровићев аматеризам и непрофесионални рада у претходних година дана одразили су се на институцију коју предводи, и оставили толики траг да је Општа болница Никшић потпуно деградирана и више не ужива повјерења наших суграђана као некада, што је недопустиво због свих часних, стручних и хуманих љекара који тамо раде - сматрају у ДПС-у.

Након свега, позивају Митровића да коначно поднесе оставку, како би никшићка болница и њени запослени наставили да несметано функционишу и раде онако како су то чинили прије него је он дошао на њено чело.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 23:07