Марко Митровић / Фото: Демократе
29/05/2021 u 10:15 h
Aleksandra BoškovićAleksandra Bošković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДПС Никшић оптужио директора болнице: Митровић је ухљебљен по партијској књижици

За вријеме короне бавио се смјенама и срамним реваншизмом, поручују из ове опозиционе партије

Из Општинског одбора Демократске партије социјалиста (ДПС) у Никшићу тврде да је директор никшићке болнице Марко Митровић на директорску позицију ухљебљен по партијској књижици, а да је у току предизборне кампање злоупотребљавао функцију и то у вријеме алармантно тешке епидемијске ситуације.

Како наводе, он је посљедња особа која има морално право да говори о стању у никшићкој болници.

-У вријеме када је растао број обољелих, смртних случајева и у свеопштем хаотичном стању, он се бавио смјенама, партијским запошљавањима и срамним реваншизмом. Нијесмо заборавили ни његове противзаконите активности које су се одиграле у никшићкој болници поводом наводног напада на активисту ДФ-а - тврде у ДПС-у.

У овој опозиционој партији додају да Митровић говори неистине када тврди да је у никшићкој болници недостајало кадра.

- Напротив, у оном тешком тренутку и јеку епидемије коронавируса имала је више љекара него што је то предвиђено важећим актом о систематизацији. На Интерном одељењу ангажовано је 10 специјалиста интерних болести и три љекара на специјализацији. Болница је имала два инфектолога, а на анестезији радило седам доктора. Сваки грађанин Никшића зна да директор Митровић износи грубе и бруталне неистине и свима је јасно да се овим покушајима манипулише онако како је то својствено партији којој припада- закључују из ДПС-а.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 06:06