/ - Фото: ДПС
02/06/2022 u 12:07 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДПС Никшић: Уклањањем заставе настављена хајка на црногорски идентитет

Дјелује да је ово наставак политиканске игрице кићења града, чији су, како се претпоставља, креатори Демократе, кажу из партије Мила Ђукановића

Уклањањем заставе са зграде Општине локална власт покушава да разгради црногорски идентитет, саопштено је из ДПС-а Никшић. 

- Данашњим уклањањем државне заставе са зграде Општине Никшић настављена је хајка на све што је везано за црногорски идентитет од стране локалне самоуправе, предвођене ДФ-ом и Демократама у нашем граду.  Јасно је да је овакво поступање још један у низу доказа да “ослободиоцима” све што је црногорско боде очи, те да од Никшића, црногорске перјанице, бастиона антифашизма и слободарства, настоје да направе оно што он никад није био - слуга интереса неких других држава. Дјелује да је ово наставак политиканске игрице кићења града, чији су, како се претпоставља, креатори Демократе, који и даље настоје да себе представе као партију оријентисану ка заштити националних интереса? О томе колико поштују тековине 21. маја најбоље говори слика града под Требјесом, који ове године, није био окићен само црногорским заставама на Дан независности, већ и заставом града и парчетом платна на којем је био исписан датум, а све у складу са њима блиским тробојним колоритом, који је очигледно био још једна у низу провокација са челних мјеста општине. У крајњем, поручујемо да одолијевао је Никшић кроз вјекове и мудријим, и охолијим од ових који сад запосјеше фотеље с недвосмислено исказаном намјером да руинирају цијели систем вриједности на којима је овај град поникао. Но, очигледно су и сами свјесни да се ближи крај њиховој владавини, као и да је нервоза појачана данашњим хапшењем Kовачевићевих блиских познаника и честих гостију кабинета предсједника Општине- закључено је у саопштењу. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 18:30