дпс лого / - дпс лого
13/09/2021 u 19:21 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДПС: Нудимо правну помоћ грађанима коjе Влада полициjским позивима покушава да застраши

Налогодавци оваквог покушаjа застрашивања грађана су Кривокапић и Абазовић, коjи се ових дана не могу договорити чиjи jе допринос већи у гажењу људских права, саопштено је из ДПС-а

Поводом наjновиjе репресивне акциjе Владе Црне Горе против грађана коjи су учествовали на протесту петог септембра, Демократска партиjа социjалиста обавjештава све заинтересоване, коjима су стигли позиви од Управе полициjе, да им њен правни тим стоjи на располагању, саопштено је ДПС-а.

– Влада Црне Горе не само што jе без основа наредила напад на грађане, користила прекомjерну силу, употребљавала боjне отрове, већ сада на оваj начин покушава застрашитиљуде коjи су мирно протестовали. Да им то неће поћи за руком - видjели су jуче на Цетињу. Изабрали су срамну али и погрешну тактику jер што више притискаjу грађанску Црну Гору - она ће бити jача, гласниjа и броjниjа – казали су из ДПС-а.

Налогодавци оваквог покушаjа застрашивања грађана су Здравко Кривокапић и Дритан Абазовић, коjи се ових дана не могу договорити чиjи jе допринос већи у гажењу људских права и репресиjи према сопственом становништву, закључују  у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

24. april 2024 14:12