Не важе прописи и закони / - ДПС НК
28/06/2021 u 11:03 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДПС: Одлуке и закони не важе за нову никшићку власт

У суботу вече испред локала “Трим“, власништво предсjеднице Општинског одбора УРА Татjане Бечановић и њене породице, постављени су столови дуж улице како би било мjеста за што више гостиjу, наводе у саопштењу

Нова власт у Никшићу не само да нема знања и снаге да одржи комунални ред у граду, већ директно учествуjе у стварању jавашлука на никшићким улицама, наводи се у саопштењу ОО ДПС Никшић.

- Уз то, за конституенте власти не важе ни закони ни општинске одлуке, па су тако у суботу вече испред локала “Трим“, власништво предсjеднице Општинског одбора УРА Татjане Бечановић и њене породице, постављени столови дуж улице, како би било мjеста за што више гостиjу - наводе у саопштењу.

Бахатост и осионост Бечановићке, истичу, показана jе само пар дана након што jе на мjесто в.д. секретара Секретариjата за уређење простора и заштиту животне средине постављен њен страначки колега.

image

Платформа на травњаку

- ДПС НК

- За овакво нарушавање jавног реда, нико ниjе имао право издати било какву дозволу, ако jе уопште и издао - тврди никшићки ДПС.

Дежурном критизеру и квазиморалноj громади Татjани Бечановић, кажу, сада не смета протекционизам и непоступање у скаду са прописима, као што ниjе ни поступала када су бесправно градили паркинге и друге обjекте.

- Такође, имаjући у виду да jе у оквиру поменутог секретариjата и Сектор за заштиту животне средине, а да се УРА декларише као зелена партиjа, не сумњамо да ће нови секретар издати рjешење о уклањању сметлишта и буради иза локала “Трим“, коjи се налази у зони застићеног природног добра Парк шуме Требjеса - пише у саопштењу.

Исто тако вjеруjу да ће нови секретар наложити уклањање платформе, коjа jе постављена без дозволе, на травњаку испред локала преко пута хотела "Оногошт", чиjи су власници активисти jедног политичког конституента актуелне локалне управе у Никшићу, коjа jе у рекордно кратком времену показала сву бахатост и осионост.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 01:34