/ - фото илустрација
03/12/2021 u 15:14 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДПС Петњица: Побједом креће талас промјена и одлазак власти под којом Црна Гора пропада

Грађанке и грађани Петњице, побједа у недјељу, ставиће тачку на ово једногодишње сатирање и пропадање Црне Горе на свим нивоима, поручују они

Однос нове државне власти према Петњици, грађанима и грађанкама које живе у овој општини, најбоље је приказан кроз средства која су опредијељена Капиталним буџетом за 2022. годину. саопштио је Општински одбор ДПС Петњица.

-Иако је Буџет помпезно најављен, имајући у виду незапамћено лош однос ове власти према локалним нивоима, јасно је да ће допринос одлазеће Владе развоју Петњице, преточен у еуре, бити једнак нули. Дакле, средства која су наводно „опредијелили“, нијесу ништа друго него остатак средстава раније опредијељених за инвестиције, које у нашој општини још увијек нијесу реализоване- наводе у саопштењу.

Додају: "Због свега, а посебно ове и овакве безобзирности и тенденциозног занемаривања најмлађе црногорске општине,  грађанке и грађани Петњице, побједа у недјељу, ставиће тачку на ово једногодишње сатирање и пропадање Црне Горе на свим нивоима".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 08:58