Демократска партија социјалиста / - фото: ДПС
11/02/2022 u 17:12 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДПС Пљевља: Голубовић показао одговорност, остаје посвећен програмским начелима партије

Голубовић је добио признање за досадашњи рад, вођење општине и постигнуте резултате

Општински одбор Демократске партије социјалиста Пљевља, на јуче одржаној сједници разматрао је актуелну политичку ситуацију на државном и локалном нивоу.

Како је саопштено из ове партије, на сједници Одбора, разматрана су и најновија дешавања у Пљевљима те постигнуто пуно јединство у ставовима по свим питањима, па и по питању оставке предсједника Општине Игора Голубовића.

Истакнуто је да је Голубовић поступио одговорно у конкретној ситуацији те се још једном показало да у политици ДПС-а доминирају достојанство и принципи а не било каква лична борба за функције и привилегије. 

Голубовић је, како додају, добио признање за досадашњи рад, вођење општине и постигнуте резултате.

 - ИО и ОО је констатовао да медијске интерпретације изјава Голубовића у претходном периоду не одражавају стварне ставове бившег предсједника, који у потпуности остаје посвећен програмским вриједностима и начелима наше партије. Такође, на сједници је констатована потпуна синергија у дјеловању када је у питању афирмација грађанског концепта даљег развоја Пљеваља и Црне Горе, и пружена пуна подршка раду партије на државном нивоу у суочавању са предстојећим изазовима - закључују они.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 22:10