/ - фото илустрација
01/12/2021 u 14:56 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДПС: Политичкој већини бумеранг почиње да се враћа

Операција ће успјети. Црна Гора ће живјети, навели су из ДПС-а

Демократска партија социјалиста саопштила је да годину након "ударничког доприноса да Црна Гора не буде европска, грађанска, антифашистичка и држава која функционише, у Уједињеној Црној Гори поклекли су, изгледа, од напора".

- Није чудо. Немјерљиво су изгарали, па треба разумјети што су зарадили упалу политичких и мишића и мозга. Срећа за њих што имају стручњака за хирургију, па још са богатим искуством у ургентним ситуацијама. Требаће им. Оно што је држави Црној Гори покушала да уради политичка већина коју чини и Уједињена, као бумеранг почиње да им се враћа. По старом обичају, за не баш свијетлу будућност која их очекује, већ су криви сви други, осим њих самих. Црна Гора, а као њен најјачи политички репрезент и Демократска партија социјалиста, крећу у обнову. Свега што су специјалисти досадашње већине покушали или успјели да обурдају- навели су из ДСП-а.

Ту обнову донијеће, како наводе, они којима су морал, знање и оданост земљи испред било којих интереса, а посебно оних ситних, личних. 

- Из искуства смо научили да је све друго грешка. Нема више мјеста за ухљебе, ситнорачунџије, љепорјечиве лажове, среброљубце спремне на све само да сачувају позиције. Умало су нам дошли главе.Ако се политички хирург Уједињене Црне Горе препознао, у праву је. Мислимо и на њега. Црна Гора, да би као друштво преживјела, мора да елиминише туморско ткиво лажних моралиста који су све добили и од државе и од ДПС-а, да би онда ударили испод паса и на државу и на ДПС. Операција ће успјети. Црна Гора ће живјети- навели су из ДПС-а.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 06:09