DPS / - DPS
20/05/2024 u 12:04 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

DPS: Savijanje kičme na kraju dovodi do njenog lomljenja, što se dogodilo PES-u

Saopštenja PES-a, u posljednja 24 časa, odnosno od trenutka kada ih je Vučić otvoreno ponizio, reflektuju duboku traumu ove partije, proizrokovanu opravdanim strahom da će ih oni koji su ih doveli na vlast sada odbaciti, pustiti niz vodu, i tako ostaviti bez udobnih fotelja u koje su zasjeli, saopštili su iz Demokratska partija socijalista (DPS).

- Vučićeve jučerašnje uvrede ostavile su PES u nevjerici, jer su do tada bili ubijeđeni da su bili dovoljno servilni time što nijesu glasali za članstvo Kosova u Savjetu Evrope, što su zažmurili na Dodikovu privatnu posjetu parlamentu Crne Gore i što su sakrili protestnu notu BiH tim povodom, što na čelna mjesta državnih preduzeća, poput Rudnika uglja Pljevlja, postavljaju kadrove Demokratskog fronta koji su korupcijom prethodno razvalili ta ista preduzeća, što podržavaju četničke peformanse po Crnoj Gori u izvedbi Daria Vraneša i Marka Kovačevića, što su dopustili Mandiću i Kneževiću da nameću volju svog šefa kao neupitnu, kao i to što su u ime Crne Gore gurnuli prst u oko Hrvatskoj i ozbiljno ugrozili EU put Crne Gore - kazali su iz DPS-a.

Ističu da kada su PES-u shvatili da se Vučićev politički sadizam hrani poniznošću njegove političke posluge, što je opštepoznata činjenica, PES je upao u košmarno stanje gdje mu se DPS u svemu pričinjava.

Vučić: Prljava igra oko amandmana na Rezoluciju o Srebrenici, individualnu odgovornost već imamo

- Sve ono što PES ne smije da kaže Vučiću, za to krivi DPS. Ne želimo da likujemo nad krahom integriteta PES-a, ali nije da nijesmo upozoravali da nedostatak stava i savijanje kičme, vodi na kraju do njenog lomljenja, što se nažalost desilo ovoj partiji - saopštili su iz DPS-a.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
15. jun 2024 06:43