/ foto: srđa boljević
27/11/2022 u 10:38 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

DPS Šavnik: Članovi biračkih odbora iz redova DF-a ponovo spriječili održavanje izbora

Žao nam je što se iz Šavnika šalje poruka da je pravna država Crna Gora kapitulirala pred destrukcijom i primitivizmom pojedinaca, siledžija demokratije, navode iz DPS-a

Iz DPS-a Šavnik su saopštili da su danas "članovi biračkih odbora iz redova DF-a, ponovo spriječili održavanje izbora u Šavniku, te su biračima sa pravom glasa onemogućili da slobodno izraze svoju volju i iskoriste biračko pravo".

- Tako su destruktivci i primitivci nastavkom vršenjem djela koja spadaju u grupu krivičnih djela protiv izbornih prava propisanih Krivičnim zakonikom Crne Gore, nastavili ovaj svoj besprizrni cirkus. Svi napori i brojni pozivi koje iz nedjelje u nedjelju upućujemo policiji i tužilaštvu, očigledno su uzaludni, te se stoga ni danas nije okončala saga oko lokalnih izbora u našoj opštini. Upravo i ovo je novi pokazatelj i potvrda nemoći nadležnih državnih institucija da omoguće svim našim sugrađanima da ostvare svoje Ustavom garantovano biračko pravo- ističu iz DPS-a.

Poručuju: "Žao nam je što se iz Šavnika šalje poruka da je pravna država Crna Gora kapitulirala pred destrukcijom i primitivizmom pojedinaca, siledžija demokratije".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 21:02