Демократска партија социјалиста / - ДПС
07/04/2022 u 17:20 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДПС Улцињ: Барјактари је губитник избора, пораз да прихвати џентлеменски и да се спреми за судски процес

- Свакако, о свему овоме имаћете доста времена да размислите током наредних четири године које ћете провести у опозиционим клупама - додају из ове партије

Носилац листе коалиције "За нови почетак" и предсједник општине у покушају Омер Барјактари никако да схвати да су избори завршени и да је поново поражен у Улцињу, и то други пут за десет дана, поручују из Општинског одбора ДПС Улцињ. 

 - Ипак, оно што није остало у покушају јесте кривично ђело против изборних права које је Барјактари починио заједно са својим партијским и коалиционим друговима и због којег га извјесно чека судски процес.  Због тога Вам господине Барјактари топло препоручујемо да смишљате одбрану и џентлеменски прихватите пораз како бисте сачували и своје и партијско достојанство - наводе они.

У ДПС-у истичу да сваким даљим одбијањем да Барјактари прихвати реалност и честита пораз ризикује даљу деграцију и личног и имиџа партије којој припада, а који је свакако већ жестоко уздрман усљед свих активности којима се бавио у кампањи.

 - Свакако, о свему овоме имаћете доста времена да размислите током наредних четири године које ћете провести у опозиционим клупама - додају из ове партије.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 16:19