Демократска партија социјалиста / - ДПС
23/03/2022 u 11:26 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДПС Улцињ: Кандидат УРЕ вандалски кида асфалт са улице, је ли то политичка понуда ове странке?

Поводом овог вандалског чина захтијевамо да реагују надлежни органи, и казне хулиганско понашање кандидата са листе Владимира Перазића, казали су у саопштењу из Општинског одбора

Вандалско понашање кандидата са листе УРА на изборима у Улцињу, Владимира Перазића, снимци на којима се види како он кида асфалт са улцињских улица, запрепастили су грађане наше општине, саопштено је из Општинског одбора ДПС Улцињ.

У политичким надметањима свједочили смо разним покушајима скретања пажње на кандидате, њихове партије и програме, али нико се до сада није усудио да кида, ломи и разбија и тако представља своју политичку понуду, наводе из Општинског одбора.

- Поводом овог вандалског чина захтијевамо да реагују надлежни органи, и казне хулиганско понашање кандидата са листе Владимира Перазића. Наравно, очекујемо да се огласи и странка којој припада овај рушитељ путне инфраструктуре наше општине - истичу у саопштењу.

У том смислу вјерујемо да ће Дритан Абазовић реаговати, и осудити понашање свог политичког пулена. У супротном, сматраћемо да је овај чин дио политичког програма листе на челу са УРА, и тако ћемо се према тој чињеници убудуће и односити, закључују из Општинског одбора ДПС Улцињ.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 00:07