Лого ДПС-а / - фото: лого ДПС-а
01/06/2022 u 10:13 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДПС Улцињ: Након што је показао да не држи до ријечи Ниманбегу, сада обмањује и јавност

Због свега наведеног господине Ниманбегу позивамо вас да престанете да обмањујете јавност и да отворено кажете због чега сте ушли у процедуралне опструкције како би онемогућили рад Скупштине општине, наводе из ДПС-а у саопштењу

Нејаки лидер Форце, Генци Ниманбегу, у жељи да се очито докаже пред својим правим шефом Назифом Цунгуом, спреман је на све па и да обмањује јавност Црне Горе у својим блиједим и недореченим саопштењима, оцијенили су из Општинског одбора ДПС Улцињ.

- Наиме, након што је Ниманбегу показао да му није стало до сопствене ријечи, када је преко ноћи издао већинску вољу грађана Улциња и прелетио у загрљај онима које је оптуживао за најгоре злоупотребе у изборној кампањи и на сами дан избора, не очекујемо од њега да сада има обзира према пословничким и законским процедурама - наводи се у саопштењу.

Ипак, како су казали, због црногорске јавности подсјећамо да је најбоља потврда су сва досадашња поступања у складу са Законом о локалној самоуправи, Статутом општине и Пословником о раду СО Улцињ, управо налаз управног надзора бр: 08-043/22-2327/2 од 27.5 2022. године добијеног од стране Министарства јавне управе.

Наиме, налазом Министарства јавне управе утврђено је да је СО Улцињ морала бити конституисана до 27.5.2022. године, што се није могло урадити због недоласка представника политичких партија на консултације у циљу формирања обавезујуће Комисије, чиме је јасно да се, због опструкције односно страха политичара који пледирају да воде нашу опстину, дошло до ситуације да је доводен у питање легитимитет наставка одржавања сједнице, па је сходно томе сједница прекинута.

- Због свега наведеног господине Ниманбегу позивамо вас да престанете да обмањујете јавност и да отворено кажете због чега сте ушли у процедуралне опструкције како би онемогућили рад Скупштине општине. У супротном, наставићемо јавну полемику и бити принуђени да свакодневно разобличавамо шта сте све радили у постизборним разговорима и да до краја појаснимо грађанима Улциња да Ваша ријеч и Ваша обећања немају апослутно никакву тежину - закључују у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 07:42