Демократска партија социјалиста / - ДПС
06/04/2022 u 15:49 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДПС Улцињ: У својој погубљености Абазовић ће прогласити и IQOS високотехнолошком шпијунском справом

Из ДПС-а савјетују Абазовићу да се "не вади, јер су куповином гласова ушли у живо блато и сваким смијешним покушајем оправдавања тону само дубље"

Одавно нешто није развеселило улцињску и црногорску јавност као снимак који је данас објавила УРА уз образложење да размјена хемијских оловака - или неких њима сличних предмета, представља заправо куповину гласова, саопштено је из ДПС-а Улциљ.

- Управо ово говори о стању потпуне погубљености и дезорјентисаности у којем се налазе Дритан Абазовић и УРА након што су изашли снимци који су потврдили наше тврдње да су они и коалиција „За нови почетак“ вршиоци кривичних дјела против изборних права у Улцињу - наводе из ДПС-а.

Из ове партије су за крај Абазовића подсјетили на изреку да "није мајка клела сина што се коцкао, него што је покушавао да се ,,вади”.

- Савјетујемо и вама Абазовићу да се не вадите, јер сте куповином гласова ушли у живо блато и сваким смијешним покушајем оправдавања тонете само дубље. Како сте кренули, на крају ћете саопштити да је ИQОС високотехнолошка справа која заправо служи куповини гласова - закључују из улцињског ДПС-а.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 15:45