Савјет младих ДПС-а / - фото: лого ДПС-а
06/04/2022 u 08:46 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

ДПС Улцињ: Злоупотреба полиције се наставља, трговци гласовима још ће испасти жртве

Полиција је касно синоћ претресала кућу А.А. будући да је очито он један од "осумњичених” за откривање тешког кривичног дјела куповине гласова коју су вршили лидери коалиције „За нови почетак“, наводи се у саопштењу

У Улцињу је касно синоћ настављена полицијска репресија и брутална злоупотреба државних органа и ресурса у циљу застрашивања грађана како би се заташкала афера куповине гласова и покушао изборним инжињерингом намакнути петнаести мандат коалицији „За нови почетак“, саопштили су из ОО ДПС Улцињ.

- Тако је, касно синоћ, полиција претресала кућу А.А. будући да је очито он један од "осумњичених” за откривање тешког кривичног дјела куповине гласова коју су вршили лидери коалиције „За нови почетак“. Не би нас чудило да државни и локални моћници, трговци гласовима, постану још некакве жртве.

Колико бескрупулозно се злоупотребљава полиција у Улцињу, и каква тортура влада у режији Дритана Абазовића говори и чињеница да се не преза ни од кршења основних људских права и угрожавања вјерских осјећања јер је преметачина извршена у току ифтара - наводе из улцињског ДПС-а.

Из ове партије поручују да им је узалуд све.
- Власт освојити нећете, презрени сте од стране Улцињана, а Демократска партија социјалиста ће инсистирати да се овај случај, као и све друге злоупотребе, расвијетле до краја и да се казне починиоци кривичних дјела и сви они који у политичке сврхе злоупотребљавају државне ресурсе и функције - наводи се у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 09:40