Демократска партија социјалиста / - фото: ДПС
21/02/2022 u 14:15 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

ДПС Жабљак: Путујући караван ”Не дамо фотеље” доживио дебакл у нашем граду

А ми им захваљујемо што су, ако ништа друго, учинили да недјеља на Жабљаку буде изузетно туристички посјећена, поручују они

Да се наставља прича о протестима на којима Демократска Црна Гора брани своје фотеље, док се скривају иза перфидно пласираних неистина да су устали грађани да бране изборну вољу, потврђује и дебакл који су доживјели на Жабљаку. То сматају у Општинском одбор ДПС Жабљак.

-Иако су помпезно најављивали скуп у нашем граду, Жабљачанке и Жабљачани дали су им јасан одговор на начин што се на истом нијесу ни појавили.  Све што је јучерашњи догађај показао јесте намјера Демократа да фингирају чињенице и протесте представе масовнијим него што јесу, у прилог чему говори и околност да се на улицама нашег града нашло много више грађана из других општина него из самог Жабљака-наводе они.

Додају:"Колико су очајни због губитка функција, најбоље свједочи и што упркос неодрживости њиховог путујућег каравана, не одустају од идеје да заврше кампању ”Не дамо фотеље”".

-А ми им захваљујемо што су, ако ништа друго, учинили да недјеља на Жабљаку буде изузетно туристички посјећена-поручују они.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 13:03