/ - DPS
23/08/2022 u 14:51 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

DPS: Zajedničkim nastupom Milo Božović i Goran Đurović ozvaničili koaliciju DF-URA u Budvi

Naime, kako napominju, nelegalni predsjednik opštine se ponaša kao da je pao sa Marsa, a ne da su ga na to mjesto postavili Abazović i Mandić

Nelegitimni predsjednik Opštine Budva Milo Božović i odlazeći ministar Goran Đurović zajedničkom pres konferencijom su ozvaničili koaliciju DF-a i URA-e u Budvi. Iako nama ovo nije ništa novo većini građana Budve jeste, a pogotovo crnogorski orijentisanim biračima čije glasove je URA spremna da nakon izbora isporuči DF-u, što moramo ih podsjetiti ne bi bilo prvi put. Još veće čuđenje izazivaju reakcije Božovića, poručuju iz budvanskog DPS-a.

Naime, kako napominju, nelegalni predsjednik opštine se ponaša kao da je pao sa Marsa, a ne da su ga na to mjesto postavili Abazović i Mandić.

- Najbolje bi bilo da su jučerašnji pres nazvali “vjerovali ili ne”. Božović je konstantno govorio o tome kako će riješiti probleme buke u gradu i da grad više neće biti zatrpan smećem, očigledno ne shvativši da je sezona na kraju, te da se o tome trebalo brinuti prije nekoliko mjeseci, kada su kako tada, tako i danas na čelnim pozicijama preduzeća koja treba da brinu o ovim problemima upravo njegovi najbliži saradnici i partijske kolege, kao i predsjednik opštine koga je naslijedio, ističu u DPS-u.

Koalicioni dvojac je, kako navode,  u vrijeme kada je trebalo pripremati sezonu brinuo kako će ispred Starog grada organizovati večeru od par hiljada eura, dok su njihovi saradnici obilazili kosovske manastire.

- Zahvaljujući njima došli smo u situaciju da 20. avgusta i sam Božović potvrđuje sve ono o čemu smo u više navrata govorili prethodnih mjeseci, a to je da je situacija u Budvi nikad gora, grad je zatrpan smećem, niko više ne spominje kraljicu Mediterana već smo postali sinonim za vašarište i raznorazne palanke, a sve zahvaljujući njima i njihovim nesposobnim političkim kadrovima, tvrde u ovoj partiji.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 05:58