/ -DPS
16/08/2022 u 13:05 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

DPS: Zbog pijeteta prema žrtvama tragedije na Cetinju, nećemo učestvovati u raspravi na sjednici

DPS vjeruje da ovo nijesu dani kada je potrebno ulaziti u političke rasprave i podizati tenzije

Klub poslanika Demokratske partije socijalista obavještava javnost da zbog pijeteta prema žrtvama tragedije na Cetinju, nećemo uzimati učešće u raspravi na današnjoj sjednici Skupštine, poručuju iz ove stranke.

 - Naime, po svakoj tački dnevnog reda govoriće po jedan predstavnik Kluba kako bi saopštio politički stav ali nakon toga nećemo raspravljati po navedenim tačkama kako bi izbjegli polemiku i na taj način dali doprinos u prevazilaženju ovog jako teškog momenta i za Prijestonicu i za Crnu Goru, dodaju oni.

DPS vjeruje da ovo nijesu dani kada je potrebno ulaziti u političke rasprave i podizati tenzije, već je potrebno da kao predstavnici građana pokažu odgovornost i daju doprinos smirivanju strasti u društvu, prije svega kroz odgovornost za javnu riječ u Skupštini Crne Gore. 

 - Pozivamo i ostale klubove poslanika da odmjerenim ponašanjem zajednički pošaljemo poruku da je društvu potrebno više razumijevanja, tolerancije i dijaloga, kako se više nikada ništa slično ne bi ponovilo, zaključuju oni.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. septembar 2022 07:12