/ - ФОТО: Демократе
14/06/2022 u 12:46 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Драган Туфегџић и у наредне четири године предводи Демократе у Бару

Туфегџић је казао да Конвенција, на којој је присутно преко 700 делегата, најбоље свједочи о раду Демократа у Бару

Драган Туфегџић и у наредне четири године предводиће општинску организацију Демократа у граду под Румијом.

-То је једногласно одлучено на конвенцији партије, иначе највеће изборне конвенције  неке партије у новијој историји Бара, на којој је констатован снажан раст и напредак Демократа у Бару што се најбоље сагледава кроз раст броја чланова, као и кроз веома политички снажан и ефектан наступ Клуба одборника у локалном Парламенту-наводе у саопштењу Демократе.

Туфегџић је казао да Конвенција, на којој је присутно преко 700 делегата, најбоље свједочи о раду Демократа у Бару.

-Прошло је седам година од оснивања, моје колеге, посланици, чланови Предсједништва, дивни људи, свих ових седам година су дио себе уградили да би Демократска Црна Гора постала оно што јесте данас- казао је он.  

Туфегџић је многобројне присутне подсјетио на почетке стварања Демократске Црне Горе у Бару, када је по његоим ријечима било неких десетак ентузијаста. Прва Ковенција у први зазив ОО изабрала је 25 људи, други Општински Одбор бројао је 50 људи.

-А вечерас је то 91 члан Одбора и преко 700 делегата! Хоћу да вам кажем да смо ми у Бару створили најмоћнију политичку организацију која ће Демократску партију социјалиста и њихову слагалицу разбити на такав начин да се неће моћи сложити ни експертска Влада ни политичко-експертска Влада ни мањинска Влада. Завршили су своју причу- поручио је он.  

Према његовим ријечима, у политику се улази да би заједно са својим пријатељима и колегама побиједио.

-Када се крене, онда се треба прескочити највећа планина. Ми смо је прескочили 30. августа и сад за Демократску Црну Гору више нема планина, све су брежуљци и биће наши, и прећићемо их све до оне побједе, побједе која више никада неће бити упитна- казао је Туфегџић и додао: “На локалу у Бару нећемо се у овој кампањи више бавити њима, они су више у политичком смислу безвриједни. Ми ћемо се бавити оним што ћемо да урадимо за наш град, а Бар мора бити, и биће кад Демократе преузму власт, највећи и најјачи економски центар у Црној Гори".

Када вам говоре - поручио је он Баранкама и Баранима - да се не може се базен направити, Демократе ће то остварити. Када говоре да не постоји Приморка, направићемо и фабрику сока. Када вам говоре да не може постојати фабрика других производа – може!

-Бавити се њима нећемо, причаћемо са нашим суграђанима и оно што обећамо - испунићемо- нагласио је Туфегџић и поручио да је Демократска Црна Гора сигурни побједник и на локалном и на државном нивоу, а да ће предсједник Бечић Црну Гору да уведе у Европску унију.

Уз присуство преко 700 делегата Општинска организација Демократа Бар изабрала је Трећи сазив Општинског одбора који броји 91 члана. Чланови Трећег сазива Општинског одбора Демократске Црне Горе у Бару су  Александар Радосавовић,  Александар Вукмановић, Александра Шаљперић, Амир Рамадановић, Ана Трифуновић, Анастасија Дреновац, Анђела Пурлија, Аземина Нурковић, Бајро Аговић, Бојан Ђукић, Бојана Кнежевић, Далибор Барјактаровић, Далибор Калашић, Давор Дамјановић, Дејан Марковић, Дејан Ражнатовић, Драган Пурлија, Драгана Рондовић, Душан Масоничић, др Душан Перовић, Душан Зајовић, Душанка Војводић, Душица Кљајевић, Душко Мирковић, Фазлија Суличић, Голуб Дацић, Горан Булатовић, Гордана Љумовић, Хасиб Полимац, Илија Пјешчић, Ивана Мећикукић, Ивана Јовић, Јована Машовић, Калина Савић, Љиљана Богићевић, Љиљана Милић, Љиљана Павићевић, Љиљана Петрановић, Љиљана Вулићевић, Љубмира Суличић, Милан Минић, Милан Нешковић, Милан Петрановић, Миланка Чејовић, Миленко Кљајевић, Милета Дацић, Милица Лутовац, Милица Мирковић, Милица Рукавина, Милица Зејак, Милош Марковић, Милутин Јанковић, Миодраг Пешић, Мирјана Антовић, Мирослав Шепић, Младен Ђуровић, Младен Мишолић, Младен Росандић, Муриз Зековић, Назира Хуремовић, Немања Дебељевић, Невенка Морачанин, Никола Драгишић, Никола Ковачевић, Никола Милић, Никола Остојић, Предраг Ивановић, Радован Ђурић, Рајко Мандић, Сабина Ивановић, Славица Пејовић, Снежана Шћекић, Соња Клисић, мр Стефан Грујичић, Тања Рајак, Тони Трцета, Василије Радуловић, Веселин Ђурашић, Веселин Павићевић, Веселин Шошкић, Весна Ђорђевић, Видоје Лековић, Вукосава Дукић, и Жељко Радовић, док су чланови Општинског одбора Демократа Бар по функцији Дијана Пејовић, мр Драган Туфегџић, Драгана Ђукановић, Мићо Шошкић, Момчило Лековић и др Валентина Минић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 23:18