Petar Drašković / - FACEBOOK/PETAR DRAšKOVIć
15/05/2023 u 17:27 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Drašković: Nije bilo uslovljavanja prema Predragu Bulatoviću

Izgleda da određeni mediji ne mogu podnijeti više nego dobre relacije koje imaju naše političke organizacije, pa su prinuđeni da, bukvalno, izmišljaju svašta, naivno vjerujući da je naš korektni politički rastanak ono blato u kojem se oni i njihovi politički favoriti valjaju već godinama, naveo je on

Nikakvih uslovljavanja nije bilo od Nove srpske demokratije prema Pokretu za promjene, Demokratskoj narodnoj partiji i našim uvaženim partnerima iz Demokratskog fronta. Nikada nijesmo imali takav odnos prema bilo kojem pojedincu iz ove dvije stranke, a posebno ne prema nekadašnjem lideru pokreta za zajedničku državu Predragu Bulatoviću, saopštio je funkcioner Nove srpske demokratije Petar Drašković.

- Izgleda da određeni mediji ne mogu podnijeti više nego dobre relacije koje imaju naše političke organizacije, pa su prinuđeni da, bukvalno, izmišljaju svašta, naivno vjerujući da je naš korektni politički rastanak ono blato u kojem se oni i njihovi politički favoriti valjaju već godinama. Razumijemo da neki ne mogu shvatiti da je uvažavanje među ljudima važno i u političkom životu, a NSD ima veliko poštovanje prema Predragu Bulatoviću i njegovom doprinosu u borbi protiv režima Mila Đukanovića. Mislimo da je važan princip da ukoliko mi ne bismo prihvatili da neko nas uslovljava, tako ni mi ne želimo uslovljavati bilo koga, rekao je Drašković. 

On navodi da će NSD i DNP nastupiti kao koalicija na narednim izborima, uvažavajući vlastite odnose.

- Ali i poštujući sve ono što nas je godinama, zajedno sa PzP, držalo kao najbliže jedni drugima i nikakve neistine i podvale neće to promijeniti, rekao je Drašković. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 23:39