Драшковић (Фото: Демократски фронт)
10/06/2021 u 21:49 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДФ: Док се Мило шетка по Европи, Здравко сједи у Подгорици

Он је питао да ли Кривокапић има неку обавезу, а која није позната јавности, и да је због тога предао спољну политику предсједнику Црне Горе Милу Ђукановићу

Предсједник Црне Горе нема никаква уставна овлашћења да би могао било шта да каже о спољној политици Црне Горе коју води Влада, али је изгледа Кривокапић предао Ђукановићу и уступио му своје мјесто, саопштио је функционер Демократског фронта, Петар Драшковић.

-Тако смо данас гледали у Тирани све премијере Западног Балкана, Мила Ђукановића и комесара Вархељија, а у Подгорици паралелни сусрет Здравка Кривокапића и новинара Петра Комненића, саопштио је функционер Демократског фронта, Петар Драшковић-навео је он.

Он је питао да ли Кривокапић има неку обавезу, а која није позната јавности, и да је због тога предао спољну политику предсједнику Црне Горе Милу Ђукановићу.

-Познато је да су њих двојица имали више тајних састанака и да је више времена провео са Милом Ђукановићем, него са посланицима који су га бирали за премијера, па је важно да нам одговори да ли је на тим састанцима своје мјесто у комуникацији са међународним адресама предао предсједнику Црне Горе- наводи Драшковић.

Према његовој оцјени, посебно велики скандал је што се на готово свим састанцима предсједника влада Западног Балкана и званичника ЕУ појављује Ђукановић као једини предсједник државе.

-Дакле, док се Ђукановић шетка широм Европе и региона, премијер се састаје, за њега, на доста високом нивоу са новинарем концерна Вијести. Он нам шаље јасну поруку да није баш дорастао функцији и можда, због свега наведеног, не заслужује да буде премијер- наводи Драшковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 23:06