/ - Андро Дрецун (Фото: ДПС)
11/05/2022 u 10:49 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Дрецун: Демократе - какав квалитет такав и рок трајања

Дрецун је додао да су сада на реду само њима позната истраживања кроз која желе да грађане Бара убиједе да не треба да вјерују својим очима

Озбиљна политика ДПС-а у Бару чији се резултати рада виде на сваком кораку и коју су грађани одавно препознали што потврђују и сталне изборне побједе, постала је одавно ноћна мора Демократа који, у свом препознатљивом маниру манипулатора, кроз посљедње политичке трзаје пред нестанак са сцене очајнички покушавају остати присутни макар још који дан, истакао је Андро Дрецун, члан Извршног одбора ДПС-а Бар.

Дрецун је додао да су сада на реду само њима позната истраживања кроз која желе да грађане Бара убиједе да не треба да вјерују својим очима и “масовним” скуповима односно дебаклима који су показали праву снагу Демократа, јер је одавно препознат њихов једини циљ, а то је одбрана фотеља. 

Дрецун сматра да би свака озбиљна партија објавила истраживања која поткрепљују њихове тврдње, али то се у овом случају није десило што је било и очекивано с обзиром да од почетка рада Демократе не граде свој политички програм на чињеницама и конкретним дјелима већ искључиво јефтиним популистичким причама које више нико ни не жели да саслуша, што су им Барани на једном од њихових недавних скупова јасно поручили. Наиме, поменутом скупу присуствовали су само чланови руководства партије са неколико својих пријатеља. 

-Демократама је савршено јасно да ДПС у Бару никад није био јачи, а о томе свједоче на стотине нових чланова и симпатизера партије који су у само претходних пар мјесеци приступили нашем побједничком тиму. Демократе су прве урадиле анкету и међу собом саопштиле да немају шта да траже у Бару него да се фокусирају на друге општине, што им је можда једина исправна одлука коју су донијели од почетка свог рада-наводи Дрецун.

Дрецун указује да ДПС никад није имао никакве сателите већ политичке партнере са којима је успио да одбрани државне интересе које су Демократе и њихови доскорашњи коалициони партнери хтјели у потпуности да уруше. 

-Управо је квалитет то што нас раздваја, а познато је да квалитет одређује и трајност зато је ваш рок трајања био кратак и већ је истекао, што најбоље потврђују фотографије са ваших скупова. Озбиљни политички програми се не састоје од пребројавања рупа на путевима и прављења цртаних филмова по друштвеним мрежама, већ у јасним и конкретним активностима којима се побољшавају услови живота наших грађана и чува држава у којој живимо. Политика ДПС-а била је увијек снажна у изазовним временима јер је утемељена на заштити Црне Горе и њеном усмјеравању ка европским вриједностима.  За вас би се могло рећи да сте те вриједности држали само као фасаду која је брзо попустила под националистичким набојима и екстремном жељом за фотељама које сте јако тужни морали брзо и да напустите, јер је ваша политика кратко трајала, исто као јогурт у чашици- закључује Дрецун.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 08:37