OO DPS Tivat / - DPS
22/10/2021 u 21:13 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Дубравка Никчевић предсједница ОО ДПС Тиват: Са новом енергијом припремамо се та изборе

Данашњем састанку поред чланова Општинског одбора, присуствовали су и координатор испред Предсједништва Никола Јановић и координатор испред Извршног одбора Александар Павићевић

Након конститутивне сједнице Општинског одбора ДПС у Тивту која је одржана 24. септембра, када је верификован нови састав Општинског одбора, ово тијело се данас састало и изабрало ново руководство, саопштено је из ове странке.

Како додају, за нову предсједницу је изабрана Дубравка Никчевић, магистар туризма и дугогодишњи доказани професионалац на свим пословима које је обављала у својој досадашњој богатој радној каријери.

 - Управо избор нових младих људи који носе позитивну енергију, уз старије и искусније колеге, стручне људе чврсто посвећене нашој идеји, гарантује и обећава да ДПС у Тивту може врло брзо повратити свој рејтинг какав је имао - додају из ДПС-а.

Такође, како истичу, избором оваквог састава Општинског одбора, а у скоријем периоду комплетирањем Извршног одбора, исказали су јасну спремност да реално сагледају политичку ситуацију, да се зарад даљег напретка ослободе хипотека прошлости

 - Јасно смо разумјели поруке грађана Тивта и одлучни смо да се са новом енергијом припремамо за локалне изборе који су по нашем мишљењу све извјеснији - казала је Никчевићева. 

Такође, констатовала је да је ово само наставак реформи унутар партије, и најавила да се врло брзо очекују још двије конференције и то Савјета младих и Алијансе жена. На тај начин биће и заокружено успјешно реструктуирање Општинског одбора ДПС Тиват. 

 - Захваљујем се свим својим претходницима на досадашњим оствареним резултатима, обавеза ми је и велика одговорност наставити даље и унаприједити рад скупа са свима вама. Тиват видимо као грађански и само грађански град који је то био од свог постојања. Данас је на политичкој сцени вјерујем политичка сезонска појава које ће врло брзо проћи. Знам да су грађани Тивта мудри и да ће нерационално надвладати рационално - закључила је Никчевићева.

Данашњем састанку поред чланова Општинског одбора, присуствовали су и координатор испред Предсједништва Никола Јановић и координатор испред Извршног одбора Александар Павићевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 07:39