/ DUBRAVKA NIKčEVIć -FOTO: DPS
09/08/2022 u 09:03 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dubravka Nikčević predvodi listu na izborima u Tivtu

Nikčevićeva je, kako se navodi, kao dugogodišnja direktorica Turističke organizacije Tivat i sekretarka za kulturu i društvene djelatnosti u lokalnoj upravi, dokazala profesionalnost, odgovornost prema poslu

Predsjednica tivatskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Dubravka Nikčević jednoglasno je izabrana za nositeljku liste na oktobarskim izborima u toj opštini.

Nikčevićeva je, kako se navodi, kao dugogodišnja direktorica Turističke organizacije Tivat i sekretarka za kulturu i društvene djelatnosti u lokalnoj upravi, dokazala profesionalnost, odgovornost prema poslu.

"Ona je stekla reputaciju žene koja ima razumijevanja, kompromisni pristup i u koju građani imaju povjerenje", rečeno je na sjednici Opštinskog odbora DPS-a.

Na sjednici je prihvaćen Izborni program, koji osim naglašene razvojne, ima i opšte društvenu komponentu sa ciljem da bude usaglašen sa realnim potrebama građana Tivta.

"DPS Tivat dijeli uvjerenje da će predstojeći izbori pokazati zrelost i biti rezultat promišljanja građana da jedino jak, reformisani DPS sa ljudima koji su stručni i spremni da rješavaju probleme i koji će pokazati da samo zajedno možemo obezbijediti prosperitet, stabilnost i ekonomski razvoj Tivta", kaže se u saopštenju.

Kako se navodi, očekuje se dogovor sa potencionalnim koalicionim partnerima koji svoje učešće u koalicionom aranžmanu verifikuju ovih dana, a sa kojima DPS treba da jedinstveno i odlučno odgovori izazovu na lokalnim izborima 23. oktobra.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 09:43