/ - MINISTARSTVO
19/12/2022 u 09:36 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dukaj čestitao Dan Glavnog grada: Podgorica je nosilac razvoja cijele zemlje

Podgorica, koja je izrasla u moderan mediteranski grad, kako je naveo predstavlja jednu od suštinskih ikona Crne Gore

Ministar javne uprave, Maraš Dukaj, čestitao je 19. decembar, Dan Glavnog grada Podgorice, predsjedniku Glavnog grada , Ivanu Vukoviću, i predsjedniku Skupštine opštine Glavnog grada, Đorđe Suhihu.

-U ime Ministarstva javne uprave i u svoje lično ime koristim priliku da vama, građankama i građanima Podgorice uputim najsrdačnije čestitke povodom 19. decembra, Dana Glavnog grada- naveo je Dukaj u čestitki.

Podgorica, koja je izrasla u moderan mediteranski grad, kako je naveo predstavlja jednu od suštinskih ikona Crne Gore.

-Ona je administrativni i privredni centar, i nosilac razvoja cijele zemlje. Kao takva, Podgorica ima otvoren pristup za sve koji dolaze i ostaju, bez obzira na vjeru, naciju, jezik ili drugu pripadnost. Ta različitost je dragocjenost u mozaiku prosperiteta i modernizacije, ali i obrazovanja mladih. Ta različitost daje više kvaliteta i znanja, za sve pokretače i inovatore u pravcu prosperiteta ne samo Podgorice, nego i cijele zemlje. Podgorica je ogledalo svih nas- kazao je Dukaj.

ocjenjuje da je, na ponos i sreću svih nas, Podgorica je postala dobro mjesto za podizanje porodice, za razvoj kulture, ljudskih kapaciteta. Jaka Podgorica znači i jaku Crnu Goru, stoga je neophodno da se prosperitet i razvoj Glavnog grada nastavi na način da dostiže standarde najrelevantnijih evropskih metropola.

Ministarstvo javne uprave, poručuje ministar, nastavlja sa podrškom Glavnom gradu u oblasti digitalizacije i reforme javne uprave sa fokusom na unapređenje pružanja usluga građanima.

-Uz najbolje želje za dalji ubrzani razvoj grada vama, svim građankama i građanima Podgorice, još jednom čestitam 19. decembar- zaključio je Dukaj

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 12:40