/ фото: Кабинет предсједника
28/06/2022 u 22:03 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Đukanović: NATO odlučno odgovara na nikad opasnije izazove

Crna Gora večeras u Madridu, zajedno sa saveznicima u ključnom trenutku za našu bezbjednost i budućnost koju dijelimo, poručio je predsjednik Crne Gore Milo Đukanović

Crna Gora večeras u Madridu, zajedno sa saveznicima u ključnom trenutku za našu bezbjednost i budućnost koju dijelimo, poručio je predsjednik Crne Gore Milo Đukanović.

- Uvjeren sam da ćemo tokom naredna dva dana razgovora na najvišem nivou, potvrditi da odbrambeni savez NATO nastavlja da odlučno i jedinstveno odgovara na nikad opasnije izazove očuvanju mira, zaštiti naših građana i odbrani naših vrijednosti.  Zadovoljstvo susretom sa kraljevskim parom kraljem Felipeom V i kraljicom Leticijom. Uvjeren sam da ćemo tokom naredna dva dana razgovora na najvišem nivou, potvrditi da odbrambeni savez NATO nastavlja da odlučno i jedinstveno odgovara na nikad opasnije izazove očuvanju mira, zaštiti naših građana i odbrani naših vrijednosti- naglasio je Đukanović na Tviteru.

Đukanović na poziv generalnog sekretara NATO Jensa Stoltenberga predvodi crnogorsku delegaciju na sastanku šefova država i vlada, Samitu NATO, koji se održava od 28. do 30. juna, piše RTCG portal.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 12:08