/ - MILO ĐUKANOVIĆ
03/08/2022 u 08:13 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Đukanović: Petnjica infrastrukturnim projektima prati razvoj savremene Crne Gore

Uvjeren sam da će Petnjica u godinama koje predstoje, zahvaljujući dugoročnim i održivim planovima, nesebičnoj posvećenosti dijaspore i u saradnji sa državnim organima, još kvalitetnije valorizovati svoje resurse, kazao je Đukanović

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 4. avgusta – Dana opštine Petnjica, predsjedniku Opštine Samiru Agoviću, predsjedniku Skupštine opštine Mehmedu Adroviću, odbornicima i svim građanima Petnjice uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

- Dan opštine prilika je da se još jednom podsjetimo bogatstva neprolaznih, univerzalnih vrijednosti multietničkog, multikulturalnog i multikonfesionalnog sklada Petnjice i bihorskog kraja, koje njeni žitelji i lokalno rukovodstvo, odlučno čuvaju i njeguju, prepoznatljivo čineći Petnjicu dijelom savremenog crnogorskog građanskog društva.

Odlučnost da se preuzme odgovornost za razvoj Petnjice, prati pregnuće i proaktivan odnos lokalne samouprave koja veoma posvećeno doprinosi razvoju ovog kraja na dobro svih građana. Svjedoci smo da Petnjica danas infrastrukturnim projektima prati razvoj savremene Crne Gore, sa jasnom vizijom da treba nastaviti u tom pravcu.

Uvjeren sam da će Petnjica u godinama koje predstoje, zahvaljujući dugoročnim i održivim planovima, nesebičnoj posvećenosti dijaspore i u saradnji sa državnim organima, još kvalitetnije valorizovati svoje resurse, čime će se nastaviti dalji razvoj ovog kraja i dati podsticaj mladim generacijama da žive i stvaraju u svojoj Opštini što je garant izvjesno bolje budućnosti Petnjice.

Još jednom vam čestitam praznik i upućujem srdačne pozdrave - naveo je Đukanović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

24. april 2024 00:48