/ - FOTO: INLIGHTPRESS
29/07/2022 u 19:20 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Đukanović: Sa Dahlanom sam bio u Vučićevoj kući

On je dodao da ne može da se precizno sjeti koje je godine to bilo

Predsjednik Milo Đukanović kazao je u intervjuu za N1 da je fotografija na kojoj je u društvu Aleksandra Vučića i bivšeg palestinskog obavještajca Mohameda Dahlana nastala u kući srpskog predsjenika.

On je dodao da ne može da se precizno sjeti koje je godine to bilo.

- Mislim da je predsjednik Vučić upravo bio prešao na predsjedničku dužnost, prethodno je bio u Vladi, potpredsjednik pa predsjednik. Ali to je bilo vrijeme kada bi se dogovorali da porazgovaramo…, kaže Đukanović.

Kako je dodao sa Vučićem je razgovarao o političkim pitanjima.

- Pa, mnogo je pitanja bilo. Najmanje je tu bilo pitanja odnosa Srbije i Crne Gore jer su tada ti odnosi izgledali dobro. Bilo je više pitanja koja su se ticala ekonomskog i političkog razvoja i neke spoljnopolitičke saradnje. Ja sam, imajući u vidu dugi staž, imao više iskustva i saradnje sa određenim zemljama, sa određenim regijama itd. Trudio sam se da to svoje iskustvo podijelim sa predsjednikom Vučićem, računajući da od toga može biti samo dobro i Srbiji - naveo je on.

Prema rečima Đukanovića, Dahlan se tada zatekao u Beogradu.

- U jednoj fazi, ne u toku čitavog razgovora, kada smo predsjednik Vučić i ja završili naše teme, onda nam se pridružio, popili smo piće…“, naveo je Đukanović.

On je rekao da misli da je tada bilo govora o investicijama u Beogradu.

- Taj dio razgovora su vodili gospodin Dahlan, i ljudi koji su bili u društvu sa njim, sa predsjednikom Vučićem. Ja sam bio kratko, porazgovarali malo o nekim zajedničkim domaćim temama i vratio sam se u Crnu Goru - dodao je on.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 13:53