Мило Ђукановић и Зоран Милановић / - фото: Кабинет предсједника
16/09/2021 u 12:29 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ђукановић са Милановићем о ЕУ и стабилности региона

Како jе саопштено из Ђукановићевог кабинета, предсjедник jе дочекан са наjвишим воjним и државним почастима, након чега jе имао тет-а-тет разговор са предсjедником Милановићем, а након тога и сусрет делегациjа Црне Горе и Хрватске

Предсjедник Црне Горе Мило Ђукановић допутовао jе у Републику Хрватску, гдjе ће данас и сjутра боравити у званичноj посjети, на позив предсjедника Зорана Милановића.

– Задовољство ми jе што сам данас у нама сусjедноj Републици Хрватскоj, приjателjскоj и савезничкоj држави, како бих са своjим домаћином Зораном Милановићем разговарао о темама коjе ће доприниjети стабилности нашег региона и убрзању нашег пута за чланство ЕУ – написао jе Ђукановић на Твитеру.

Како jе саопштено из Ђукановићевог кабинета, предсjедник jе дочекан са наjвишим воjним и државним почастима, након чега jе имао тет-а-тет разговор са предсjедником Милановићем, а након тога и сусрет делегациjа Црне Горе и Хрватске.

У наставку посjете, предсjедник Ђукановић ће имати сусрет и са предсjедником Хрватског сабора Горданом Jандроковићем, као и састанак са предсjедником Владе Републике Хрватске Андреjом Пленковићем коjи ће у част предсjедника Ђукановића приредити и радни ручак.

Предсjедник Црне Горе положиће и виjенац на споменик „Глас хрватске жртве-Зид боли“ на Градском гроблjу Мирогоj.

Предсjедник Ђукановић ће се током посjете Загребу састати и са представницима Националне заjеднице Црногораца Хрватске.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 00:41