Ђукановић / - Фото: ДПС
14/09/2021 u 16:43 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ђукановић у Будви: Пружимо отпор клеронационализму

Захваљујући политици актуелне власти Будва је изгубила позицију која јој припада на Медитерану, поручено са конференције ОО ДПС-а

Општинској конференцији Демократској партији социјалиста (ДПС) присуствовао је и предсједник партије Мило Ђукановић, а на конференцији је оцијењено да ће остати на курсу који води Црну Гору у друштво знања, друштво слободе и слободних грађана.

На конференцији је констатовано да Будва у што краћем року треба поново да постане синоним квалитетног, високоплатежног туризма, развојних инфраструктурних пројеката и град у којем ће долазити гости из свих крајева свијета, будући да је, како тврде из опозиционе партије, захваљујући политици актуелне власти, град изгубио позицију која јој припада на Медитерану.

Закључено је да је годину дана након локалних избора у потпуности јасно да у политичкој понуди постоје два могућа пута развоја града.

- Саса једне стране имамо партије опозиције које заступају грађанске, цивилизацијске и европске вриједности, а са друге је тренутна власт чија се политичка понуда огледа у константном демонстрирању примитивизма, национализма и реваншизма. Сигурни смо да велика већина грађана који живе у нашем граду не желе ову и овакву Будву, те да је политичка агенда ДПС-а супериорнија од свих осталих и да ће у новој власти, чији ће стожер неминовно бити наша партија, мјесто наћи све грађанске снаге како би се одупрли таласу клеронационализма- поручено је са скупа.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 18:15