Ђурашковић / - SDP
17/10/2021 u 12:49 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ђурашковић: Абазовић једини кривац за отимање Цетињског манастира

- Овим је још једном покушао понизити Цетиње и Цетињане и све искрене патриоте који су 5. септембра бранили грађанску, секуларну и антифашистичку Црну Гору - навео је Ђурашковић.

Мијењајући ставове из дана у дан, Дритан Абазовић мора да преузме одговорност за одлуку Управе за некретнине којом се Цетињски манастир одузима Цетињу, а уписује на Цркву Србије иако је у више наврата гарантовао да имовина Цетиња и Црне Горе не може бити угрожена. Уколико је данас објављена информација тачна, потпредсједника Владе сматрамо директно одговорним за отимање Цетињског манастира Цетињанима и Црногорцима, поручио је потпредсједник СДП Никола Ђурашковић.

 - Упоредо са отимањем имовине, Дритан Абазовић је са тезе о одбрани кокаина и прљавог новца прешао на тезу да је грађански протест и Цетињане организовао Веселин Вељовић и тиме потврдио колико је лицемјерно и неискрено било његово раније извињење. Овим је још једном покушао понизити Цетиње и Цетињане и све искрене патриоте који су 5. септембра бранили грађанску, секуларну и антифашистичку Црну Гору - навео је Ђурашковић.

Додао је и да је 5. септембра на протесту било и симпатизера и чланова УРА!

 - Да ли је и њих организовао Вељовић? Зашто сте поступали супротно ставу главног и општинског одбора ваше партије и за чије интересе и по чијем налогу сте то радили?  Нијесу градјани напали никог, ви сте напали Цетиње - навео је он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 16:44