/ - Фото: Ђурашковић
02/05/2022 u 18:38 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ђурашковић: Боли вас што су све највеће црногорске побједе кретале и крећу са Цетиња

Цетиње је наш понос и највећа емоција, а вама и сличнима вјечити трн у оку, поручује градоначелник Цетиња

Када имате провинцијални комплекс, који Андрија Мандић и његови подржаваоци показују деценијама, онда не чуди да мрзите град којим би се свако у свијету поносио, сматра градоначелник Цетиња Никола Ђурашковић.

-Цетиње је наш понос и највећа емоција, а вама и сличнима вјечити трн у оку. Боли вас што су све највеће црногорске побједе кретале и крећу са Цетиња.  Град Херој, град Ивана Црнојевића, Св. Петра Цетињског, великог Нјегоша, Лубарде и Леса Ивановића, народних хероја, најбољих љекара, умјетника, спортиста - град вриједних радника који су изграђивали Црну Гору- наводи он.

Додаје:"Зато кад Андрија Мандић и њему слични кажу да мрзе Цетиње они у ствари показују да не воле Црну Гору, њену слободу и независност за коју су гинуле генерације најбољих синова и кћери Црне Горе".

-Јер вама је ионако Црна Гора битна само око првога, кад лијежу плате и уплате из државног буџета. Свим осталим данима ви сте на услузи својим шефовима из пријестонице једне од сусједних држава. Али је добро да коначно показујете своје право лице, иако се сјећамо како сте управо на Цетиње долазили у финишу своје неуспјешне предсједничке кампање, покушавајући да преварите понеког, глорификујући наш град-поручује он.

Додаје: "Ко неће брата за брата, хоће туђина за господара" је стара пословица која савршено описује марионетску и петоколонашку политику једног од лидера ДФ који ће засигурно бити уписан као највећи политички губитник у историји Црне Горе.

-Његова политика је већ данас губитничка у Црној Гори, а ускоро ће и свијетли Никшић бити ослобођен Мандићеве политике прошлости и понижавања Црне Горе.Цетиње је било, јесте и биће пријестоница и понос независне, антифашистичке, грађанске Црне Горе, а Андрија Мандић ће ускоро у политичку прошлост, упамћен као и сви они који су служили интересима друге државе и више вољели туђе од својега- закњучује он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 20:28