/ - Никола Ђурашковић
03/02/2022 u 13:56 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Ђурашковић: Цетиње треба нову, стручну, деполитизовану градску управу

Листа “СДП и Грађани - Свим срцем за Цетиње” поручује да сигурно неће допустити да они коjи су водили Цетиње и довели га до овога стања, буду у прилици да наставе

Никола Ђурашковић, потпредсjедник СДП и носилац листе “СДП и Грађани – Свим срцем за Цетиње”, саопштио је да грађани Цетиња су листи „СДП и Грађани - Свим срцем за Цетинjе“, након толико година лоше власти, дали огромну подршку, повjерење и обавезу да темељно миjењају начин управљања Приjестоницом.

- Успjех коjи смо постигли на локалним изборима и повjерење грађана Приjестонице даjе нам пуни легитимитет да захтиjевамо да водимо Цетиње. То значи да и са мjеста првог човjека града желимо да преузмемо наjвећу одговорност, свjесни да jедино тако може бити промиjењен лош концепт власти а наша визиjа професионалне, одговорне и отворене локалне управе бити остварена. То ниjе партиjска визиjа већ визиjа отваранjе врата за све коjи воле Цетиње, коjи своjим знањем и енергиjом могу доприниjети ревитализациjи града- навео је у саопштењу, поред осталог.

Листа “СДП и Грађани - Свим срцем за Цетиње” поручује да сигурно неће допустити да они коjи су водили Цетиње и довели га до овога стања, буду у прилици да наставе са таквим приступом коjе води далjем урушавању града.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu

Izdvojeno

18. maj 2024 15:22