/ СДП Илустрација
08/06/2021 u 09:57 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ђурашковић: Лаж милија од истине, фотеље важније од Црне Горе

О каквој групи интересџија је ријеч најбоље говоре оцјене оснивача УРА који их нијесу жељели слиједити у игри уцјена ДФ-а, казао је Ђурашковић

Потпредсједник СДП-а Никола Ђурашковић казао је да "рециклирана Позитивна, како УРУ називају њени оснивачи", опет подмеће и обмањује. Истакао је да СДП није гласао за Бећира Вуковића, али то оне који су из Позитивне депоновани у УРА не занима јер им је, како су истакли, лаж милија од истине, исто као што им је фотеља важнија од Црне Горе. 

- О каквој групи интересџија је ријеч најбоље говоре оцјене оснивача УРА који их нијесу жељели слиједити у игри уцјена ДФ-а у којој су зарад фотеља заборавили на све остало. У тој игри џепа и интереса гласали су да наше цркве и манастири припадну другој држави, да у Влади сједе негатори геноцида и жена четник, да великосрбин буде ректор Универзитета, да се полако али сигурно гаси грађанска, секуларна и антифашистичка Црна Гора. Гласање да Бећир Вуковић, познат по величању Драже Михаиловића и унижавању вриједности партизанске антифашистичке борбе, буде предсједник Жирија за додјелу Тринаестојулске награде је само очекивани наставак игре за фотеље, а против интереса Црне Горе- истакао је саопштењем.

Навео је и да се питају да ли је наредни корак рехабилитација "генерала" Драже јер за "зелене" и релаксиране ни то, због фотеља, није недостижно.

- Ако им њихови стратешки партнери из ДФ-а буду тражили нема никакве сумње - и то ће УРА дати. До скорог виђења на Цетињу, дје им 21. маја није бастало бити и ђе их све чешће "са одушевљењем поздрављају" због њихове грандиозне одбране Црне Горе- казао је Ђурашковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 03:24