/ - NIKOLA ĐURAŠKOVIĆ
24/05/2023 u 18:47 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Đurašković: Pozivam Milatovića da napusti funkciju u PES-u

Sastanak bez teme i bez zakonske potrebe u ovom trenutku je ništa osim aktivno uključivanje u kampanju u kojoj bi predsjednik trebao biti neutralan, naveo je nosilac liste “SDP – Za našu kuću”

Pozivam predsjednika Crne Gore Jakova Milatovića da što prije napusti poziciju zamjenika predsjednika PES-a i da se u ovoj kampanji ponaša neutralno, saopštio je nosilac liste “SDP – Za našu kuću” Nikola Đurašković

Đurašković je ovo poručio nakon što je Milatović pozvao na dijalog sve nosioce lista za parlamentarne izbore koji će se održati 11. juna.

- Sastanak bez teme i bez zakonske potrebe u ovom trenutku je ništa osim aktivno uključivanje u kampanju u kojoj bi predsjednik trebao biti neutralan. Pozivam ga da što prije napusti poziciju zamjenika predsjednika PES-a i da se u ovoj kampanji ponaša neutralno, saopštio je Đurašković.

Razgovor radi razgovora, navodi on, “i slika u kojoj nas on okuplja i miri, riječima  u ovom trenutku nije potrebna”.

- U našoj kući ima mjesta za sve i poštujem funkciju Predsjednika i sigurno da ćemo se nakon izbora, nakon što dobijemo legitimitet birača, odazvati pozivu i bez obzira na razlike sarađivati za našu kuću, zaključio je Đurašković.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 02:33