Ђурашковић, Јукић / - фото: Пријестоница
31/05/2022 u 15:13 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ђурашковић са амбасадором БиХ: Договорили оквире будуће сарадње

Међународна сарадња између двиjе државе на свим пољима тече несметано, тако да jе за очекивати да се у наредном периоду таj тренд настави, казао је Јукић

Градоначелник Приjестонице Цетиње Никола Ђурашковић примио jе амбасадора Босне и Херцеговине у Црноj Гори Бранимира Jукића, са коjим jе разговарао о унапређењу сарадње из области културе, економиjе и образовања, а састанку jе присустваовала и замjеница градоначелника Приjестонице Николета Мартиновић.

Градоначелник Ђурашковић jе информисао амбасадора о формирању нове градске управе и  активностима коjе су већ спроведене, али и о плановима за наредни период. Такође, истакао jе важност посjете коjу jе недавно имала делегациjа Приjестонице граду Сараjеву:

- Посjета jе била веома корисна за обиjе стране и договорили смо оквире будуће сарадње. Надам се да ће градоначелница Бењамина Карић доћи у узвратну посjету Цетињу, 13. jула ове године - навео jе градоначелник.

Амбасадор Jукић jе истакао да очекуjе добре резултате нове градске управе и да се нада унапређењу сарадње са партнерима из Босне и Херцеговине:

- Међународна сарадња између двиjе државе на свим пољима тече несметано, тако да jе за очекивати да се у наредном периоду таj тренд настави - казао је Јукић.

На састанку jе разговарано о сарадњи коjу Приjестоница има са Сараjевом и Великом Кладушом, са коjима има потписане протоколе о сарадњи, као и о сарадњи са другим градовима Босне и Херцеговине.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 18:10