Danijela Đurović / - IGOR SLJIVANCANIN
12/09/2023 u 18:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Đurović: Crna Gora mora učiniti sve da uđe u EU i prije 2030. godine

Kao država predvodnica u procesu pristupanja, Crna Gora je daleko odmakla, pa svi relevantni društveno-politički činioci moraju dati maksimalan doprinos da se naš evropski put uspješno nastavi, napisala je Đurović

Crna Gora mora učiniti sve da uđe u EU i prije 2030. godine, a za to u nam potrebni stabilna i jaka Vlada, funkcionalna Skupština i odblokirani pravosudni organi koji će svoj posao raditi objektivno i nepristrasno, saopštila je bivša predsjednica Skupštine Danijela Đurović.

- Crna Gora mora učiniti sve da uđe u EU i prije 2030. godine, koja je projektovana kao datum kada bi i zemlje Zapadnog Balkana i EU trebalo da budu spremne za proširenje. Kao država predvodnica u procesu pristupanja, Crna Gora je daleko odmakla, pa svi relevantni društveno-politički činioci moraju dati maksimalan doprinos da se naš evropski put uspješno nastavi - napisala je Đurović na platformi "X". 

Samo na taj način ispunićemo želju većine naših građana - da budemo prva naredna članica evropske porodice naroda, zaključila je Đurović. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

03. maj 2024 13:43