Горан Ђуровић / УРА
18/01/2022 u 10:46 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ђуровић: Испред Црне Горе су два пута - ЕУ и вријеме санкција

Ових дана се све партиjе опредjељуjу између ова два пута и драго нам jе што велика већина партиjа у парламенту жели да иде путем ЕУ, каже потпредсjедник ГП УРА

Црна Гора се тренутно налази између два пута, првог коjи нас води у ЕУ и другог коjи нас враћа у вриjеме санкциjа и визног режима, поручио jе потпредсjедник ГП УРА Горан Ђуровић реагуjући на изjаве потпредсjедника Демократа Владимира Мартиновића.

„Ових дана се све партиjе опредjељуjу између ова два пута и драго нам jе што велика већина партиjа у парламенту жели да иде путем ЕУ. УРА jе до задњег момента бранила ову владу али кап коjа jе прелила чашу било jе изгласавање неповjерења за троjе министара од већине у парламенту и самим тим срушила било какав легитимитет ове владе“, поручио jе Ђуровић.

Наводи да су поруке од стране званичника ЕУ и међународне заjеднице сваким даном jасниjе jер се од Црне Горе тражи озбиљност и већина у парламенту за усваjање реформских закона.

„УРА jе 30. августа повукла храбар потез смиjенивши ДПС али посао са тим ниjе завршен jер смо ми грађанима обећали улазак у ЕУ и то ћемо да остваримо“, наглашава Ђуровић.

„Што се тиче приземног помињања фамозних 21 милион од стране Демократа у ГП УРА ниjесмо примиjетили да им jе таj 21 милион сметао када jе Дритан Абазовић предложио Алексу Бечића за предсjедника Скупштине или када су запошљавали по дубини и ширини. Имаjући све то у виду позивамо вас да будете дио европске приче и да се манете популизма о милионима и издаjи jер то jе реторика коjу jе користио Слободан Милошевић а од коjе смо имали санкциjе, визе и ратове“, закључуjе Ђуровић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 07:26