Данијела Ђуровић / - Скупштина Црне Горе
27/11/2023 u 12:26 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Đurović: Krajnje je vrijeme da Perović na čelo ASK-a izabere neko ko nije poslušnik partija

Prosto je nevjerovatno da je gospođa Perović, umjesto da se bavi pitanjem imovine bivše predsjednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, žalila zbog hapšenja njenog vozača upletenog u organizovani kriminal i napad na novinarku Oliveru Lakić

Krajnje je vrijeme da se preispita odgovornost Perovićeve i da se na čelo tako važne institucije kao što je ASK izabere profesionalac, odnosno osoba od integriteta i digniteta, a ne bilo čiji poslušnik i eksponent bilo koje partije, saopštila je bivša predsjednica Skupštine Crne Gore Danijela Đurović.

Imajući u vidu najnoviji skandal u čijem je centru direktorica Agencije za sprječavanje korupcije Jelena Perović, pozivam na izbor novog Savjeta ove institucije koji bi pokrenuo pitanje njene odgovornosti u brojnim aferama koje se ovih dana otkrivaju.

- Prosto je nevjerovatno da je gospođa Perović, umjesto da se bavi pitanjem imovine bivše predsjednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, žalila zbog hapšenja njenog vozača upletenog u organizovani kriminal i napad na novinarku Oliveru Lakić. Kao da to nije malo, Perović je svojevremeno kao sutkinja, mimo propisa, tražila i dobijala sugestije od Vesne Medenice kako da postupa u pojedinim sudskim predmetima.

Zbog svega navedenog, krajnje je vrijeme da se preispita odgovornost Perovićeve i da se na čelo tako važne institucije kao što je ASK izabere profesionalac, odnosno osoba od integriteta i digniteta, a ne bilo čiji poslušnik i eksponent bilo koje partije, zaključila je Đurović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 18:00