Горан Ђуровић / - фото: Принтскрин
27/05/2022 u 21:58 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ђуровић позвао грађане Србије: Заједно оборимо рекорд

Сигуран сам да ћемо у наредном периоду и у наредним годинама бити дио Манифеста и презентовати туристичку понуду Црне Горе, казао је Ђуровић

Овдје сам да искажем своjе двоструко задовољство и jедан позив, казао је министар економског развоjа и туризма Горан Ђуровић на отварању фестивала "Манифест" у Беораду. 

Веома сам задовољан што након двиjе године ковид-а оваj фестивал се враћа у пуном сjаjу и на новоj локациjи. Сигуран сам да неће само наставити ову досадашњу традициjу, већ да ће из године у годину бити и све бољи, поручио је Ђуровић.

Како наводи, друго његово задовољство лежи у чињеници да jе Црна Гора партнер од првог фестивала Манифест и додаје: "сигуран сам да ћемо у наредном периоду и у наредним годинама бити дио Манифеста и презентовати туристичку понуду Црне Горе".

Како jе рекла директорица НТО Србиjе, мислим да ми сада сви негдjе такмичимо за 2019. годину.  

- Jа бих желио све, из Црне Горе да позовем да помогнемо Србиjи да дођу и да допринесу да 2022. буде 2019. Али ову прилику користим да вас, све грађанке и грађане Србиjе позовем да ви нама помогнете и позивам вас да заjедно оборимо рекорд и будемо бољи од 2019. У овом тренутку смо за 3% бољи него 2019. године. Разлог да дођете у Црну Гору има пуно: Ада Боjана, Будва, Котор, Бока, Проклетиjе, Колашин, Дурмитор. Разлог да дођете у Црну Гору jе сама Црна Гора. Добродошли!! - закључио је Ђуровић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 09:26