Пристаниште Пине, Тиват
15/09/2021 u 11:28 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ђуровић: Предсједнику скупштине Тиват нацртан пут како да реконструише власт

Одговорност за пад власти и губитак легитимитета носите искључиво Ви и Ваши коалициони партнери, односно jедан дио њих jер сте исту спроводили не много другачиjе од претходне гарнитуре са пар мањих изузетака, каже Ђуровић

Неостварени амбасадоре, новинару, предсjедниче Скупштине, што jе баби мило, то се баби снило. Изгледа да ћу вас морати учити елементарноj култури, ал` аjде да и то пробамо кад Вас већ нисмо могли научити да будете достоjан предсjедник Скупштине, каже Александар Ђуровић, предсjедник ОО СДП Тиват.

- За повлачење подршке и боjкот Скупштине знате и о томе сте информисани, па сте, без обзира на све, покушали да неформално комуницирате са нама и измолите подршку за нова в.д. кадрирања, нека од коjих заправо имаjу смисла, а нека таман колико и Ваше именовање за предсjедника Скупштине - пише у саопштењу.

Ђуровић истиче да је подршку изгубио и да му је нацртан пут како да реконструише власт и како да омогући неометан рад Скупштине општине.

- А ниjе да Вам то ниjе предлагано све ово кратко вриjеме Вашег истеклог мандата. Пут jе тежак, ал` ниjе немогућ иако га Ви сваким даном, сваком риjечjу и сваким даном чините све тежим и као и до сада показуjете Вашу неспособност да водите град. Одговорност за пад власти и губитак легитимитета носите искључиво Ви и Ваши коалициони партнери, односно jедан дио њих jер сте исту спроводили не много другачиjе од претходне гарнитуре са пар мањих изузетака. Од вас не очекуjем да будете принципиjелни и да изгубљени легитимитет пропратите оставком - каже Ђуровић.

Што се тиче Ђуровићевог одсуства, оно jе наjављено више пута, а тим мејлом су и потврђени и разлози.

- Ако то значи да ћу jа због тог мејла добити нешто што ме не следуjе или можда и следуjе, jа ћу то радо донирати људима коjима очигледно више значи, jер о томе колико чуjем разглабаjу последњих дана. Своjу одборничку накнаду за септембар, ако сам остварио право на њу, поклањам Вама и Вашем колеги jер изгледа да Вам jе милиjа и више Вам треба него мени па да jе сложите уз плате, накнаде, породична ухљебљења и давања, jер jа ипак своj хлеб зарађуjем своjим радом па ћу без ње преживjети.

Велики поздрав и за спин и клевет маjстора тиватског Бебу Поповића у покушаjу коjи од сваке неистине коjа му одговара, ево већ пар година покушава направит истину. Ако се коjим чудом стари ДПС повампири, сигуран сам да ће и Вас, а и jедан дио људи за коjе радите, радо поново ухљебити и прихватити под своjе скуте, а Ви можда оваквим "радом" и "обjективним" и "истинитим" извjештавањем заслужите позициjу министра пропаганде по угледу на старе савезнике jедног диjела људи коjе промовишете - каже Ђуровић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 15:18