/ - IGOR SLJIVANCANIN
19/01/2023 u 16:34 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Đurović se upisala u Knjigu žalosti povodom pada helikoptera u Brovariju

Uvijek je teško suočiti se sa ovakvim tragedijama, a naročito sa gubitkom života nevine djece, ali sam sigurna da će ukrajinsko rukovodstvo pružiti pomoć i utjehu onima koji su u nesreći izgubili svoje najdraže, navela je ona

Predsjednica Skupštine Crne Gore Danijela Đurović posjetila je danas Ambasadu Ukrajine u Podgorici, gdje se upisala u Knjigu žalosti povodom pada helikoptera u Brovariju, u predgrađu Kijeva.

image
- IGOR SLJIVANCANIN

Predsjednica Đurović je napisala sljedeće:

"U ime Skupštine Crne Gore u i u svoje lično ime, izražavam najdublje saučešće zbog stravične helikopterske nesreće u kojoj je živote izgubio veliki broj ljudi, među kojima i ministar unutrašnjih poslova Ukrajine Denis Monastirski, njegovi najbliži saradnici, djeca i lokalno stanovništvo.

image
- IGOR SLJIVANCANIN

Uvijek je teško suočiti se sa ovakvim tragedijama, a naročito sa gubitkom života nevine djece, ali sam sigurna da će ukrajinsko rukovodstvo pružiti pomoć i utjehu onima koji su u nesreći izgubili svoje najdraže.

image
- IGOR SLJIVANCANIN

Saučestvujemo u bolu sa porodicama i prijateljima koji su pretrpjeli nenadoknadiv gubitak i pružamo vam podršku u ovim izazovnim trenucima za cijelu zemlju.”

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 23:58