/ - DANIJELA ĐUROVIĆ
27/08/2022 u 12:05 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Đurović uputila čestitku: Kolašin ostaje bastion slobode i antifašizma

Kolašin je jedna od najpopularnijih turističkih destinacija na sjeveru naše države, koja je jednako primamljiva za turiste i tokom zimske, i tokom ljetnje sezone, kazala je Đurović

Predsjednica Skupštine Crne Gore Danijela Đurović uputila je čestitku povodom 28. avgusta, Dana opštine Kolašin, predsjednici Opštine Marti Šćepanović, predsjedniku Skupštine opštine Milanu Đukiću, odbornicima i svim građankama i građanima ovog grada.

- U ime Skupštine Crne Gore i u svoje lično ime najsrdačnije čestitam 28. avgust, Dan opštine Kolašin. Prelijepi grad na desnoj obali rijeke Tare ostaje bastion slobode i antifašizma, a građanke i građani Kolašina sa ponosom čuvaju sjećanja na brojne narodne heroje koji su izgubili živote boreći se protiv zla koje je u Drugom svjetskom ratu zadesilo čitavu Evropu - istakla je ona.

Prema njenim riječima, Kolašin je jedna od najpopularnijih turističkih destinacija na sjeveru naše države, koja je jednako primamljiva za turiste i tokom zimske, i tokom ljetnje sezone.

- Ponosimo se činjenicom da moderni ski centar Kolašin, svojom tehničkom opremljenošću i stazama koje se održavaju po najvišim standardima, umnogome doprinosi kvalitetnoj turističkoj ponudi Crne Gore. Benefiti stavljanja u funkciju prioritetne dionice autoputa već su vidljivi, tako da turistički poslenici u Kolašinu imaju razloga za zadovoljstvo. Nesumnjivo, tek ćemo u budućnosti biti u mogućnosti da prepoznamo sve pozitivne efekte ovog velikog projekta, koji će zasigurno doprinijeti još dinamičnijem razvoju kolašinskog kraja - zaključila je Đurović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. novembar 2023 16:01