Душанка Јекнић / - IVAN PETROVIC-IPE
17/05/2021 u 13:23 h
Marko StojanovićMarko Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Душанка Јекнић подноси тужбу против Кривокапића и Радуловића

Пиперовић jе рекао да су Кривокапић и Радуловић у jавности више пута излазили са оцjенама у коjима су безобзирно дифамирали Jекнић због начина на коjи jе, по њима, обављала послове амбасадора у Уjедињеним Арапским Емиратима

Адвокат Зоран Пиперовић наjавио jе да ће данас, у име амбасадорке Душанке Jекнић, предати тужбу против премиjера Здравка Кривокапића и министра вањских послова Ђорђа Радуловића, због повреде права личности, преноси агенција Мина.

Пиперовић jе казао да ће тужбом тражити да се Кривокапић и Радуловић обавезно солидарно обавежу и Jекнић плате накнаду.

Пиперовић jе рекао да су Кривокапић и Радуловић у jавности више пута излазили са оцjенама у коjима су безобзирно дифамирали Jекнић због начина на коjи jе, по њима, обављала послове амбасадора у Уjедињеним Арапским Емиратима.

– Радуловић све jе то засолио гостуjући на А1 ТВ, када jе казао да jе Кривокапић рекао да су опозвани амбасадори, међу њима и тужиља, наниjели Црноj Гори моралну штету jер jе он, по риjечима Радуловића, моралан и породичан човjек – навео jе Пиперовић у изjави достављеноj агенциjи МИНА.

Пиперовић jе рекао да jе у истоj емисиjи Радуловић навео да су амбасадори, што значи и тужиља, морали да буду лоjални држави и себи.

– Биће занимљиво да се чуjе како ће тужени Радуловић образложити шта jе мислио под оваквом лоjалношћу. Он ће, уколико буде хтио, у судници морати да одговори на доста питања – поручио jе Пиперовић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 10:38